TROTS ALLT

Hej. Jag är bara en människa, jag inser det ibland.
Jag har haft det jättebra på sistone (typ), trots att jag var väldigt nervös att det skulle gå åt helvete för jag kan låsa mig så mycket när jag är med nya människor. 
Vi badade jacuzzi och var allmänt konstiga, pratade om Game of Thrones, att slicka fötter och sov alldeles för lite.
Detta är en lite äldre bild på mig, någon månad sedan då jag var trött. Jag är jätte trött nu också. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen och jag är nästan inte ens taggad på att flytta till New York mer. Känner att det börjar bli illa, behöver en paus. 
Jag har lovat mig själv att försöka ta en paus. För jag är trött. Jag tänker för mycket på kärlek och dylikt än mig själv, och jag har insett att jag är borttappad. Jag har aldrig förstått människor som sagt ' vem är jag? ' - för mig har det varit en självklar fråga med ett ännu mer självklart svar.
Tyvärr är jag själv helt lost i mig. Jag vet inte riktigt vem jag är, nästan alla mina kläder har blivit fula och inget passar mig längre. Jag ser ut som en myra, ibland en elefant och ibland en delfin. Jag gillar inte att se ut som något av dem.
Jag äter godis och får sedan stor ångest över det. Sedan får jag ångest över att jag inte äter godis, snälla lev livet liksom. Men hallå, skulle du vara fit inför sommaren?
Vet inte.
Min papperskorg är fylld med godis och dumlepapper. Jag åt massa dumles i alla fall. Resten blev ett minne och en läxa att inte köpa för mycket godis. 
Zayn Malik har lämnat One Direction också. Han är också bara en människa. 
 
 
 
Personligt | | Kommentera |
Upp